Suceava, România
Instruire şi Cursuri
Suceava

CURS WINMENTOR, SUCEAVA, IULIE 2013

 
Plasat:
26.06.2013, 12:52
Preţ: 650 RON
Advertisment:

Vrei sa devii un contabil perfect? Vino la cursul de WinMENTOR organizat de Euro Personal! In Suceava ai parte de cei mai buni profesionisti atestati care sa te invete utilizarea programului.
EURO PERSONAL SRL – societate specializata pe activitatea de formare profesionala si acreditata de catre societatea TH Junior SRL pentru desfasurarea cursurilor de utilizare a programului WinMentor va organiza o serie de curs pentru NIVELUL INCEPATORI la SUCEAVA in LUNA IULIE 2013. Durata este de 40 de ore, pretul este de 650 lei si include costul cursului, al suportului de curs, al examinarii si diplomei. Cursul se va derula la Universitatea Stefan cel Mare, incinta Facultatii de Mecanica. Programul va fi de week-end (sambata si duminica 6 ore, plus o zi de vineri) timp de 3 saptamani.
Cursul se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa utilizeze programul WinMentor. Conform statisticilor, persoanele care cunosc acest program au sanse de 8 ori mai mari sa-si gaseasca un loc de munca decat cei care nu cunosc acest program.
Programa completa se poate vizualiza pe site-ul nostru www.europersonal.ro.

Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele:
1 Copie dupa buletin,
2 Taxa integrala.
Locurile sunt limitate la 10 persoane si se vor completa in ordinea inscrierilor.

Pentru alte detalii si inscriere va rugam sa ne contactati la tel. 0748-687407, euro_personal.suceava@yahoo.com, www.europersonal.ro, http://www.trainingcariere.ro.
Preţ:
650 RON
Tip anunţ:
Categoria:
Localitate:
Târguială:
--

Informație de contact:

Autor:
Euro Personal
Număr telefon de bază:
0729215938
Advertisment:
Informație despre compania care a plasat acest anunț:
Euro Personal desfăşoară cursuri de perfecţionare profesională adresate adulţilor. Dispunem de o bază materială proprie formată dintr-o reţea de 11 calculatoare, spaţiu şi mobilier modern adaptat cerinţelor formării profesionale, licenţe pentru programele utilizate.===|taguri eliminate|=== Acreditări: Cursurile sunt acreditate de către Ministerul Muncii şi cel al Educaţiei.

Scrie un mesaj (pune o întrebare) autorului anunțului

Numele, Prenumele Dvs:
Adresa E-mail a Dvs:
(Adresa e-mail nu va fi publicată pe paginile site-ului)
Telefonul Dvs:
Completați câmpurile E-mail și Telefon, pentru ca autorul să Vă răspundă.
Mesajul Dvs:
Introduceţi codul de pe imagine (doar cifre şi litere latine)
Apăsați butonul ”Schimbă codul” până când veți obține un cod vizibil.
Schimbă codul
Anunțurile vecine Instruire şi Cursuri Suceava:

Reducere 40 % Curs SUDOR cu teoria ONLINE-Diploma Acreditata garantata

Ocupația de sudor presupune îmbinarea, asamblarea sau decuparea pieselor metalice cu ajutorul surselor de căldură și confecționarea diverselor forme pentru turnarea metalelor. Ce obții? Posibilitatea ...

CURS DE PROGRAMARE – WEB DESIGN, SUCEAVA, IULIE 2013

VREI SA castigi mai multi bani prin crearea de site-uri? Stii ca nu trebuie sa fii informatician pentru a face asta? Vino la curs si ai sa te convingi! Vei invata trei limbaje de programare, precum ...
AcasăHartă SiteCondiții de utilizareAjutorContacte
Se încarcă ...